Yükleniyor
Whatsapp Hattımız
Poliklinik Hasta Danışmanı
Saç Ekimi Hasta Danışmanı
Estetik Hasta Danışmanı
Diş Sağlığı Hasta Danışmanı
Whatsapp Hattımız

Kalbinde İyilik Biriktirenler Gecemiz

Kalbinde İyilik Biriktirenler

Kalbinde İyilik Biriktirenler Gecemiz

Kalbinde İyilik Biriktirenler Gecemiz

 

Tüm Elit İstanbul Çalışanları ve aileleri tarafından çok beğenildi ve gecede duygusal anlara sahne oldu. 

 

Op.Dr.Selahattin Yaman’a ‘’Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği üstün hizmet ödülü’’ verildiği gecede aynı zamanda,Yönetim Kurulu Başkanımız Uzm. Dr.  Murat Şener ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Aydın Arslan’ da katkılarından dolayı ödül aldılar. 

 

Yeşilçamın değerli sanatçısı  Nuri Alço geceye renk kattı.

 

79 yaşına rağmen halen doktorluk mesleğini ilk günkü heyecanı ile yapan doktorumuz 

Op. Dr. Gündüz Kumbasar’ ın hastaları ile yaptığımız röportajında yayınlandığı gecede,  doktorumuz Gündüz Kumbasara’ da ödül verildi.



Aldığımız nefesi verebilmek,verdiğimiz nefesi alabilmek adına Türkiye Omurilik Felçliler Derneği 20 yılı aşkın bir çok kişiye umut olmak için projeler oluşturmuş ve de halen birçok kalbe dokunmaya devam etmektedir. 

 

Yönetim Kurulu Başkan yardımcımız Doç. Dr. Aydın Arslan,  Elit İstanbul Tıp Merkezi olarak, Omurilik Felçlileri derneği ile daha birçok önemli projeye imza atmak istediklerini belirtti. 

 

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği  başkanı Ramazan Baş, Elit İstanbul Tıp Merkezinin Etik Tedavi Elit Hizmet anlayışından bahsetti ve ekip arkadaşlarımızın iletişim konusunda çok başarılı olduklarını anlattı.

 

 

 

 

 

Email Telefon İletişim Formu Harita